Nu är Pyssloteket fjortis!

Tack alla som var med oss i helgen och firade, både i butiken på lördagen och digitalt på söndagen. Lördagen bjöd på erbjudanden i butiken, personal shoppers och demonstrationer av DT-Katti och DT-Marianne.

Katti visade bland annat upp hur man kunde göra coola bakgrunder med Distress Mica Spray (eller ink spray över lag) och embossingfoldrar. Om du inte hade möjlighet att se demon så kan du kolla in dessa inlägg hon gjort på ämnet:

 

Marianne visade upp ink blending med Distress Ink och Distress Oxide bland annat ihop med Lawn Fawns Nighttime Sky stencil och Fall leaves stencil. Vill ni se mer ink blending med stencil så kan ni kolla in dessa inlägg:

 

På söndagen så firade vi digitalt med att hålla ett par Facebook lives. Vi började med en Craft Room Tour hos Katti där vi gick rundvandring i hennes härliga pysselrum, kollade in förvaring och öppnade alla lådor. Det blev mycket prat om öppen förvaring och belysning. Missade du denna lajv eller vill se den igen kan du göra det här:

Vi fortsatte eftermiddagen med en tur till Mariannes pysselrum där det också pratades mycket förvaring och hur man faktiskt gör med sina ”ufon” (unfinished objects, alltså halvfärdiga pysselalster). Hur många lådor har du med ufon? Vi pratade även om hemmabyggd förvaring och vad man förvarar nära och lite längre bort. Missade du denna lajv eller vill se den igen kan du göra det här:

Kvällen avslutades med ett härligt Tettiz lajv där det bjöds på stenciler med massor med olika tekniker. Missade du denna lajv eller vill se den igen kan du göra det här i vår Facebookgrupp.

Tack igen alla för en härlig helg!

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

1 reaktion på ”Nu är Pyssloteket fjortis!

    Hänt i veckan – Pyssloteket

    (10 oktober, 2023 kl. 08:16)

    […] Nu är jag tillbaka med skvallertablån, det blev helt enkelt inte av att jag skrev en sammanfattning förra veckan. Vi hade fullt upp med att skvallra i ”korridorerna” på Pyssloteket. Vi firade ju Pyssloteket 14 år! Mer om det kan du läsa här. […]

Lämna ett svar