Färgglada AJ-sidor, del 1

Färg, färg och ännu mer färg blir det i dagens inlägg! Jag har skapat två uppslag i min art journal med hjälp av Primas härliga vattenlösliga oljepastellkritor, lite akrylfärg, stämplar och stenciler. Och pennor. Vi får inte glömma pennorna – de är viktiga för mig när jag skapar.

TodayCity_Pysslo01 TodayCity_Pysslo02 TodayCity_Pysslo03

Jag gjorde det här uppslaget i en gammal ungdomsbok, som jag grundat med gesso. Det syns igenom lite i bakgrunden, både bild och text, och jag gillar den effekten, därför målar jag inte så tjockt med gesso. Sen ritade jag upp en stadssilhuett och fyllde i med Distress paint (Black soot). Himlen färglades med Primas kritor som jag spädde ut med mycket vatten. När allt torkat skrev jag texten med svart och vit Poscapenna, ritade lite detaljer här och där och sen använde jag heavy gesso (vit) tillsammans med min favoritstencil. Jag stämplade också med vit gesso och svart Archivaldyna innan jag tyckte att jag var klar.

Så, vad väntar ni på? Plocka fram en gammal skruttig bok, grunda med gesso och kladda på med massor av färg! Färg är livet!! 😀

Pyssla lugnt!
PyssloSignaturTettiz

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar