AJ – Be a voice, not an echo

Ibland tar det stopp och jag kommer inte längre. Det är svårt att börja och jag vet inte vad jag ska göra. DÅ är det toppen att bli utmanad av någon – det kan vara ett tema, ett ord eller kanske en färgkombination. När jag gjorde detta uppslag i en av mina art journals, så blev jag utmanad att använda gult, rosa och grönt plus lite svart. Har jag något att utgå ifrån så går det oftast lättare för mig att börja, och så var fallet den här gången också. Det färdiga resultatet ser ut så här:

BeAVoiceC_AJ_Pysslo01 BeAVoiceC_AJ_Pysslo02 BeAVoiceC_AJ_Pysslo03

De ljuvliga pippistämplarna (Scribbly birds) är Dina Wakleys skapelse och de tillverkas av Ranger. Stämplarna finns inte i butik, men om ni frågar Anna snällt så tror jag hon har möjlighet att beställa hem. De supersnygga textstämplarna (Be a voice not an echo) kommer från Altenew och jag är helt kär i dem – älskar den lite slarvigt handskrivna looken på dem. Som att man har skrivit med pensel. Just det setet som jag har använt heter Painted Inspiration.

Färgerna – ja, ni som sett mina alster den senaste tiden, eller kanske varit med på min art journaling-kurs vet – såklart är det Prima Marketings Oil pastels. Jag har här målat med kritorna på ett akrylblock och spätt ut dem med mycket vatten innan jag målat med dem på den högra sidan i boken, medan fågeln fått sig några fler lager för att bli riktigt färgglad.

Pyssla lugnt!
PyssloSignaturTettiz

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

0 reaktioner på ”AJ – Be a voice, not an echo

  Anna

  (22 maj, 2016 kl. 10:28)

  Gorgeous!!! Älskar dom glada färgerna och suger i mig dom kloka orden♡ Tack för härlig inspiration Jeanette ♡ Kram

   Tettiz

   (22 maj, 2016 kl. 13:53)

   Tack snälla Anna!! 😀

  Therese

  (24 maj, 2016 kl. 11:15)

  så himla läckert, älskar färgerna

   Tettiz

   (24 maj, 2016 kl. 21:36)

   Tack Therese!! 🙂

Lämna ett svar