No white space

verkar vara mitt signum när jag skapar i artjournals… detsamma gäller när jag gör canvas. Det är bannemej helt omöjligt att få stopp på mej när jag får tag i färger och mister. Varje gång jag sätter mej vid pysselbordet med en AJ tänker jag att nu, nu kanske jag kan stoppa mej i tid men icke… 🙂

Det här uppslaget har legat utan färg och väntat i månader. Jag samlar på allt möjligt som man kan skapa struktur med och här är det toppen på vallmons frökapslar som jag torkat och sparat. Tyckte de såg ut som blommor så, så fick det bli.

Länge var de som sagt fastlimmade men inget mer hände…tills jag började rota bland mina colorblooms. Jag gjorde en färg i taget och lät det torka emellan så att inte himmel och mark skulle flyta ihop.Gjorde på samma sätt med både mark och himmel för att få lite skiftningar. Jobbade i olika lager, sprayade med vatten och lät det rinna för att sedan torka med fönen. Sprayade lite till, torkade med fönen och fortsatte så.  Sen kunde jag ju inte hejda mej när jag tog fram brickstencilen från Timpan, all in kan man kalla det…men jag gillade faktiskt resultatet. Får göra nytt #whitespace försök en annan gång.

resized_2016-10-12-18-22-00

resized_2016-10-12-18-22-51

resized_2016-10-12-18-25-21

Vilket är ditt signum när du skapar? Går du all in eller kan du hejda dig? 🙂

karin4

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar