Gelli Plate

Hur jag kunde stå emot att köpa en gelli plate så länge förstår jag inte… Det är verkligen så himla skoj att leka med den, akrylfärg och diverse stenciler och stämplar! Har inte riktigt fått till det med ink och brayer, mest för att jag länge bara hade den stora och det blev krångligt när jag vill göra i mindre format. Nu har jag köpt den lilla också och kan börja testköra mer med ink och brayer ”Laviniastyle”i 6×6 format.

Finns även en rund:

Och jag tycker man ska lägga lite extra på att köpa en bra brayer. Man ska definitivt ha en som man bara använder till ink och en till akrylfärg. Mina gamla skruttiga ser bedrövliga ut och gör faktiskt märken i färgen när jag rollar på färg på plattan numera. Jag ska definitivt inhandla en speedball  brayer istället. Det är ju betydligt kladdigare att jobba med akrylfärg jämfört med ink och verktygen blir ”söligare” Man får vara noga när man rengör så att inga rester sitter kvar och sen gör märken..

Det finns även ”reservdelsrullar” att köpa till. Det kan vara bra att känna till!

Det var allt från mej! Det kommer lite mer tutorialartade inlägg med gelliplate från mej framöver. Kan även tipsa om att det kommer kurser i ämnet av underteckad på Pyssloteket i höst! Håll utkik!

Tänk på att det kan vara lite förändrade öppettider så här i försommartider. Innan du beger dig till butiken kolla alltid aktuella öppettider. Dessa finner du längst ner i webbshoppen (i det gråa fältet allra längst ner) och i bilden högst upp.

Vecka 23 alltså 5-11/6 är butiken på Vallhallavägen helt stängd. Webbutiken är naturligtvis öppen men inga ordrar plockas, inga mail besvaras förrän Anna är på plats igen tisdag 13/6. Välkommen!

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar