Diecutting

Idag kommer mina måsten i stansväg och dies jag inte kan vara utan eller vill ha…

  1. En stansmaskin av något slag är nödvändig, tidigare hade jag en cuttlebug som varit mig trogen i många år men när jag försökte köra lite för tjock kartong i den så tackade den för sig och jag köpte istället en Big Shot. Supernöjd! Den tar lite mer plats och går inte att fälla ihop som cuttlebugen men den är en dröm att stansa med. Står stadigt och stansar finfint

 

2. Olika varianter av stitched dies gör verkligen det där lilla extra för ditt alster. Finns i en hel massa varianter, prickar, korsstygn, stygn.

3. Titeldies:

     

4. Alfabeten och siffror:

Altenew:

Memory box:

Lawn Fawn:

5. Fristående dies och dies till stämplar.

6. Dies att bygga miljöer med:

7. Dies till ”effektkort”

Sist men inte minst vill jag slå ett slag för en outstandig diesförvaring

8. Diesförvaring:

Artbin slår alla förvaringar. Det ryms sååå många dies i denna. Jag har 17(!) magnetark i min och då väger den visserligen en hel del men tar bara upp plats som en pärm!

Tänk allt det här och mycket mycket mer har Anna i butiken! En stansmaskin är en riktigt användbar investering minsann!

Det var allt för mig denna vecka, ses om en liten vecka igen!

Tjingeling!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar