Glad Alla hjärtans dag!

Här kommer ett hjärta från mig till er.

Mixed media är superkul, och väldigt fritt. Det handlar helt enkelt om att blanda olika medier. Här har jag gjort en liten canvas. Jag limmade fast chipboard med soft matte gel och sedan placerade jag mitt hjärta. Det är en dekoration som inte finns i butiken utan man får maila Anna en beställning på info@pyssloteket.se. Jag gör specialbeställningar på lite allt möjligt och Anna har hittills lyckats ta hem allt jag vill ha utom skådespelaren Edward Norton. Nu ska jag göra ett nytt försök med skådespelaren Jake Johnson så får vi se om det går bättre. Nåväl, åter till min tavla. Hjärtat är ganska tungt så det limmade jag fast med heavy body gel som är extremt hållbart för tyngre dekorationer. Sedan placerade jag ut lite blommor och när allt lim torkat grundade jag hela tavlan med två lager svart gesso.

Och så var det äntligen dags för det roligaste, att få hjärta och blommor att se gamla ut, som att de har patina. Och vad passar då bättre än patina paste från Prima? Det finns inte heller i Pysslotekets ordinarie sortiment men om tillräckligt många beställer så tror jag att det kan gå att hitta en plats till dessa magiska burkar (märker ni att jag uppviglar lite här nu…). Däremot finns det ruste paste. Jag har införskaffat dessa men inte hunnit testa dem ännu.

När patinan torkat plockade jag fram ett av mina wax från Prima, Aged brass, som jag duttade på med fingret. Tycker att effekten blir superläcker.

Texten kommer från ett set med word chips från Tim Holtz, också specialbeställt. Ni hajar grejen va, det är så sjukt mycket som Anna kan ta hem bara man mailar exakt info om det man vill ha, varunamn, märke, ju mer info desto bättre. Så nu ska jag leta upp en bra bild på Jake Johnson och skicka iväg en beställning. Ha en riktigt härlig Alla hjärtans dag! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar