En dekorerad present

En ”gåbortpresent” är alltid toppen att ha på lager hemma. I dag bjuder jag på en med innehåll av både ljus och tändsticksask.

Häng med!

Det papper jag använt är ett paperpad som heter: Ink drops organic och kommer från Craft consortium.

Till ljuset skar jag papperet i remsor och limmade fast på en remsa i mitten med lite mellanrum mellan varje bit remsa. Det blev lite av ett staket runt ljuset. När jag fäst ihop allt, vek jag ner övre delens remsor och limmade fast. Den nedre delens remsor vek jag in och fäste med lim på en tunn remsa innanför ”böjarna”. Slutligen skar jag en remsa guldig cardstock och satte i mitten runt ljuset samt knöt även ett vitt band runtom.

Tändsticksasken fick samma gröna papper. Den fick även lite clear gesso genom en Tim Holtz stencil: Brush arch. Bokstäverna, en die kommer från Altenew: bold alphabet och dessa har jag stansat ut i guld metallic cardstock.

Tack för titten!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar