Chokladaskarna från jul fortsätter att ge

Ibland har jag svårt att låta bli chokladaskarna… även efter chokladen är slut alltså. En del askar är så fina, eller fiffiga modeller. En första tanke kan ju vara att klä in dem men då blir det ju bara en… därför brukar jag ta isär asken och använda den som en mall.

Till det här projektet använde jag:

Ofta räcker det med ett ark mönsterpapper eller cardstock och ett för locket. Den här gången när locket satt på designen fick jag skarva i ryggen. Det gick hur bra som helst.

På Instagram kan du se lite rörliga bilder på projektet:

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar