Presentkort och Presentaskar

Vet ni en sak, jag ska erkänna, jag är en sucker för julpapper. Har köpt på mig massor genom åren. Men nu ska ni får höra, i år har jag inte köpt ett enda! Men jag var nära att trilla dit under Black Friday, dock var jag lite sen på bollen så jag missade de nya fina pappersblocken från Maja Design. Men eftersom jag har att ta av är det inte hela världen 😉

Nu lagom till jul så brukar det i alla fall i vår familj mest ges bort presentkort. Och vad är inte ett perfekt tillfälle att få använda lite julpapper till att göra olika kuvert och presentaskar perfekta för presentkort och tex smycken.

Jag rotade igenom mina lådor med dies och hittade några olika som passar bra till ändamålet. De jag använt mig av är:

 

Sen har jag dekorerat med diverse, det är helt valfritt hur eller om man ens vill dekorera. De är söta som de är! Har man fint papper så talar ju det för sig själv. Här på första bilden samlade jag allihop, tror jag, det kan finnas fler. Jag tog en kväll och skar ut massor med min Big shot. Verkligen massor!

Kvällen därpå monterade jag och sen när andan föll på så dekorerade jag en del, andra fick små band för att hålla ihop kuvertflärpen och askarna fick snören.

Vill man kan man färga in kanterna, men det brydde jag mig inte om. På de glittriga kuverten tog jag dock en matchande penna över vikningarna, för där blir det lite mer tydligt, dvs det är vitt papper som är bestruket med glitter och där man viker eller skär/klipper blir det förstås vitt.

I övrigt tänkte jag inte beskriva så mycket mer vad jag har gjort. Jag låter bilderna få tala.

Önskar er en härlig och mysig advent!

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar