Mina mixed media favoriter till layouter

Mixed media kan betyda så mycket. För en del betyder det att man använder sig av massor med olika produkter på ett alster. Min stil är ju mer ”clean and simple” men jag gillar mixed media så jag har så klart slagit ihop de två.

Idag tänkte jag visa några av mina favoriter som jag använder när jag gör layouter i min ”clean and simple mixed media” stil.

Stenciler är ett ”måste”. Jag bara älskar stenciler. I butiken hittar du massor med urläckra och fina stenciler. Ovan stencil är Roses från Tim Holtz som är en stor favorit bland mina stenciler.

Med stencilerna använder jag gärna Modeling Paste.

Med stenciler är även Distress Oxide helt underbara. Du hittar de här i butiken.

 

 

Primas Oil Pastels är perfekta att färglägga bakgrunder med. Du kan använda de på så otroligt många sätt. Själv använder jag dessa ofta som vattenfärger och du får på det sättet precis den färg du vill ha.

 

Min favorit bland cardstock som bakgrund till mina layouter är Bazzills – Card Shoppe – Marshmallow. En kraftigare vit cardstock perfekt för mixed media layouter.

Med dessa produkter kommer du redan långt med att skapa t ex en mixed media bakgrund på din layout.

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar