Go get carried away

Idag kommer ett uppslag från min Donna Downeyjournal som jag haft i evigheter. Jag gillar att byta storlek och ”stuk” när jag arbetar i artjournals. Det ger mig inspiration att byta format och material. Donnas har ”inlays” i form av flikar och tags. Dina Wakely har ju samma storlek på sina sidor men olika material. Hon har ju kommit med en större variant nu som jag är vääääldigt sugen på!

Åter till dagens uppslag i litet format.

Jag har använt upp modelingpasterester på en stencil, det gav mig associationen av en sol och på den vägen var det.

Distress Oxides är helt underbara att göra bakgrunder med! Så lätta att applicera med ink blending tool och få jämnt och fint. Sedan har jag lagt på stjärnorna med en stencil från gömmorna och familjen är en Andy Skinner stencil som Anna hade hemma tillfälligt och jag lyckades knipa!

Den stora ballongen och texten är från Mama Elephantsetet Carried Away. Jag stämplade på silkespapper och fäste det sedan med multimedium matte. De små ballongerna från Skinner stencilen har fått glossy accent.

Siluetterna fick konturer av en vit poscapenna. Stämpeln ni ser i bakgrunden är en riktigt gammal Tim Holtz…kan vara en av de första jag köpte när jag började med den här sporten… för sisådär tio år sedan.

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar