Vad jag mest av allt villhöver just nu…

Hej på er allihop igen! Tidigare idag fick ni en lite inblick i min rensning av scraphörnan här hemma. Vill ni veta som ska få plats? Jag har inte tryckt på köp-knappen riktigt än men webshopen är full av saker som jag bara måste ha!

Som en Gel Press. Hur har jag lyckats undvika detta så länge? Men nu är det dags! Frågan är bara vilken storlek… Och vilken form.. Visst behöver jag flera?

 

Mönsterpapper! Speciellt alla underbara 6×6-block som har ramlat in i shopen på sistone.  Fancy Pants The Bright Side och Dear Lizzys Stay Colorful är bara två av flera block jag villhöver.

Jag behöver utöka min Oxide-familj! Speciellt med några gröna färger för det äger jag ingen än. Är det fler än jag som inväntar att några favoritfärger ska släppas av Ranger.

När vi ändå är inne på Timpan, hur många nya underbara stenciler kan han designa? Jag har redan köpt flertalet av årets nya men Code saknas verkligen här hemma!

Sist på min lista för den här gången är en stämpel. Jag kan ju inte ha en sådan här lista utan Altenew! Just denna, Parrot Paradise, tillhör inte något av deras senaste släpp men dessa olika blad drar verkligen åt sig min blick just nu!

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar