I want washi

Jag heter Hanna och jag är washiholic. Ni som läste mitt inlägg tidigare idag vet redan att jag köper på mig alldeles för många 6″-block. Men jag måste erkänna att jag köper för många rullar med washi tape också.

Men hallå, hur ska man kunna motstå den här godingen från Doodlebug? Sweet summer cool treats heter den och inte nog med alla de små söta glassarna, den är ju rååååååååsa också. Bättre blir det liksom inte.

Den här hjärtliga lilla rackaren heter Lots of love, och kärlek kan vi aldrig få eller ge för mycket av.

Lite läskande förfriskningar kommer med Sweet summer tropical punch och jag längtar mig bort till en solig strand med en drink i handen. Doodlebug har gjort det igen, fått mig att fylla på förrådet med washis ännu mer. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar