Make everyday the best day

För att få en ”förstoppad” pysslerska att få något pysslat överhuvudtaget så är tricket att ”tvångspyssla” Alltså helt enkelt, sätt dig ner och gör något. Du behöver inte gilla resultatet men bara gör! Använd produkter du gillar eller helt råkar ha ståendes på pysselbordet. Bara gör!

I det här fallet hade jag ett snyggt silkespapper liggandes och så var jag sugen på att använda min lotusstencil design Donna Downey som jag specialbeställt av Anna för rätt länge sedan. Jag hade även stämpel, och -diesetet You Are Sublime från Lawn Fawn som låg oprövat. Som ni kanske förstått så shoppar jag sedan en tid tillbaka mer än jag skapar… Nåväl i dagens inlägg  använde jag en hel del från den högen!

Ramen runt är gjord med Timpans aka Tim Holtz layering stencil Splash och Rangers Texture paste. Lotusblommorna har jag gjort med en stencil design Donna Downey Find Balance och heavy 3D glossgel från gömmorna men Prima gör en liknande.

Färgsatte gjorde jag med olika blå nyanser av Color bloom spray. Jag sprayar först med color bloom och sedan med vatten och låter det rinna genom att vinkla AJn åt oilka håll.

Det här momentet är ganska kladdigt och man får vara beredd med hushållspapper så inte hela AJ’n blir full i färg… Men det blir himla läckert i slutändan!

Tänk på att skydda omgivningen när du sprayar för det hamnar gärna lite överallt. Jag har en kartong som bara är öppen framtill som spraybox men glömde det den här gången och hade blå mist över hela pysselbordet…

När allt torkat stämplade jag loss med You Are Sublime från Lawn FawnNeenah cardstock 80. Färglade med Promarkers och stansade ut med tillhörande dies och fäste det sedan med multimedium matte. Bästa limmet tycker jag!

Scrappa lugnt! Hoppas ni inte är ”förstoppade” som jag utan har flow i ert skapande!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar