Varning utfärdas!

Kom inte och säg att jag inte varnade er. Acrylic pouring är svårt beroendeframkallande eftersom det är så roligt och snabbt ger resultat. Malin i teamet har hållit på med detta ett tag, men jag är ju bekväm av mig och väntade tills Dina Wakley pouring medium och cell creator kom till butiken. Jag använder distress paint och blandar ungefär 50/50 med pouring medium och sedan droppar jag i cell creator efter tycke och smak. Här kommer ett gäng canvasar jag har gjort:

Tavlorna är ju små konstverk i sig, men en av dem dekorerade jag lite. Altenews alafabetsdies Bold alphabet är galet fina. Jag stansade ut ordet love i dekorgummi och i Neenah cardstock som  jag klistrade ihop och målade sedan med Art alchemy sparks, riktigt härliga skimrande akrylfärger. Samma färg använde jag på chipboarden och de ”glaspärlor” från Prima som jag dekorerat med. Blommorna kommer från Prima, som verkligen gör fantastiska dekorationer.

Hoppas  du blir sugen på att testa pouring. På Youtube kan du söka på Dina Wakley pouring media och se Dina själv visa hur hon gör. Ha det gott! /Hanna

 

 

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar