ATC – Höstkänsla

Hej allihop! Då sitter jag här alldeles i slutet av oktober och lyssnar på hur regnet strilar ner. Nu är det verkligen höst. Och pysselväder. Det tog jag fasta på och plockade fram min Gel Press.

Denna gång med Distress Oxides i höstfärger. Här kan vi göra på olika sätt men jag valde att rulla ut Oxiden med min brayer. Jag plockade alltså upp färgen direkt från dynan med brayern.

Det här är övriga saker jag använde på min Gel Press. Ett par stenciler från Tim Holtz och Dina Wakley, en texture plate från Carabelle Studios, lite förpackningmaterial och vatten i en sprayflaska. Eftersom jag använde Distress Oxide valde jag att göra ett lager i taget på min Gel Plate. Jag ville inte blanda ihop alla färger till en enda blöt brun sörja så jag gjorde ett lager med till exempel en stencil, sedan lyfte jag av detta på ett papper. Sedan gjorde jag ett nytt lager som jag lyfte med samma papper för att på så sätt skapa lager på lager av Oxides och mönster på mitt enda papper.

Här ser ni mitt slutliga grundlager som jag skapat med Gel Pressen. Sedan var det dags för nästa moment, lägga på detaljer i form av 49 and Markets (mina absoluta favorit i kategorin bakgrundsstämplar just nu) och doodling på fri hand med Distress Crayons och Scribble Sticks. Här går jag helt upp i mitt skapande och glömde att ta ett foto när det var klart.. Klumpigt av mig. Men jag har såklart några foton på slutprodukten!

Det blev några ATC med just höstkänsla. Jag skar min bakgrund i rätt storlek (2,5’x3,5′) och ritade en slarvig ram med en svart penna. Lite trådtrassel i botten och sedan Altenews Leaf Canopy uppstämplade med samma Oxide-dynor som jag använt på bakgrunden. Och slutligen några Citat-stickers från Tim Holtz. Då önskar jag er en fortsatt trevlig vecka!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar