Ansikte igen…

Ytterligare en ansiktsbild i blått från mig.

Förra veckan var det ju distress oxides, den här gången är det Brushos vattenfärgspulver som är mediet. Anna har tagit hem dem till mig tidigare, kolla med henne om du blir sugen. Hon tar hem om hennes leverantörer har. Bra va!

Jag tycker bäst om att spraya akvarellpappret med vatten först och sedan sprinkla Brushos över och låta pulvret göra sitt. Ansiktsstämpeln är såklart donna downey design och denna heter She is. När jag jobbar med vattenbaserade medier eller blandteknikerstämplar jag med Archival eller någon annan vattenfast dyna som Versafine  Här är det dock archival som jag har använt.

Ses igen om en liten vecka då blir det mer på temat…

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar