Fram och baksidan till min Art Journal

Idag tänkte jag visa er hur jag har dekorerat min art journals framsida och baksida.

 

När jag har gjort ett kort eller en art journal sida till exempel så brukar jag ha lite rester som jag inte använt, dessa rester brukar jag sätta i en låda bredvid mig. Den här lådan blev min dekoration för min art journals framsida och baksida. Det blev allt från knappar till die cuts.

 

 

 

 

Först började jag med att täcka min yta med svart gesso, lät det torka och sen började jag leka runt med min dekoration. Var skulle knapparna sitta, och alla blommor etc…

       

När jag var nöjd med placeringen så limmade jag fast allt och täckte allt med två lager svart gesso.

Sen började det roliga med vaxet. Första lagret blev med ett rött vax från Pentart. Andra lagret blev med ett grönt vax men bara lite här och där. Sen kunde jag inte låta bli att använda mitt Empire Gold vax lite här och där också.

Hoppas ni har fått lite inspiration och det bästa med gesso, speciellt med svart gesso är att ifall man inte skulle vara nöjd med sitt resultat så är det bara att täcka allt med gesso igen och börja om från början 🙂

              

Ha en trevlig helg och vi ses nästa fredag

 

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar