ATC med Prima

Hej igen, hoppas ni haft en underbar jul och jag hoppas ni kunnat vara lite lediga. Jag har själv passat på och pysslat lite. Här är 4 ATC kort jag gjort. Har ni aldrig gjort ett ATC kort förut så måste ni testa. Kan vara lite utmanade eftersom storleken är oftast bara 2,5 * 3.5 tum men det går fort 🙂

 

ATC är perfekt att göra med rester från andra alster. Här har jag försökt använda rester från Prima kortet som jag bloggade förra veckan. Har också använt mig av en stencil från Tim Holtz för att få lite struktur.

 

 

 

 

Först började jag med att ta fram resterna och klippa dem lite för att det skulle passa in. Sen skrapade jag kanterna med en sax, finns verktyg för sånt men jag kunde inte hitta den i min röra 🙂

Efter att ha limmat fast papperna tog jag texture paste genom stencilen

När pastan hade torkat sprayade jag lite vatten över korten och droppade lite distress ink

För att få lite mer textur på mina kort tog jag dem små pappersresterna och häftade ihop dem på varandra. Klippte ut några fjärilar också som jag använde som focal points. Till slut blev det lite Aleenes True Snow lite här och där för ännu mer textur.

Blev lite text också från Tim Holtz.

Hoppas ni gillade mina ATC kort 🙂 Vi ses nästa vecka, nästa år faktiskt, Gott nytt år!

Inläggsförfattare: Jannike

Jannike
En mamma, fru och matte som älskar att skapa, allt från altrade hjärtan till små ATCs. Älskar mixed media och att kladda, gillar att utmana mig själv med nya sätt att göra saker på och att testa nya produkter.

Kommentera