Fem favoriter

Jag tänkte lista fem favoriter från året som gått. Det är väldigt olika produkter och de kommer inte heller i någon speciell ordning.

1. Neenah cardstock. Det bästa cardstock som tänkas kan. Jag ser alltid till att ha en förpackning hemma av båda sorterna. Den tjockare använder jag som kortbas och den tunnare att stämpla motiv och färglägga på.

2. Paljetter. En billig dekoration och jag unnar mig lite nya mixar då och då. Paljetter är ett snabbt och enkelt sätt att blinga sina kort och layouter.

3. 3D foam squares white variety pack. Dessa hamstrar jag eftersom de verkligen inte får ta slut. Det är perfekt att ha två olika storlekar i samma förpackning. De är lätta att få loss från arket de sitter på och lika enkelt att ta loss den lilla skyddslappen.

4. Stämplar från My favorite things. De gör så många fina stämplar och mitt favoritset heter Up in the air. Kan inte komma över hur söta de är.

5. Glass media mat från Tim Holtz. Prylen jag inte fattade att jag behövde förrän den stod där på pysselbordet. Den är lätt att rengöra, perfekt storlek och har en kraft mat att blanda färger på. Den står stadigt på underlaget och där får den fortsätta stå under 2019.

Vilka är dina fem favoriter från 2018? Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar