Mixed Media Vignette – Vinterland – med video

Jag bor i Skåne och gör ni det med så vet ni redan att vi har haft väldigt lite snö i år. Jag tycker snö kan vara ganska trevlig men framförallt vackert men jag gillar inte kylan, och absolut inte med all vind som man har här i Skåne. Den här veckan har jag altrat några små lådor, Vignette Boxes från Tim Holtz. Min inspiration var vinter, vinterland. Jag hittade ett foto från några år sedan som passade perfekt. Nu längtar jag till snön, men bara liiiite 🙂

 

 

 

Material jag använt:

Gesso

Mini art stones

Trä-kugghjul i olika storlekar

3d Matte gel

Vit snöre

Chipboards

Dry clay dekoration

Stencil

Texture paste

Aleenes True Snow

Penart- patina effect paint kit

Kaisercraft Christmas Edition paper pad

 

Vi ses nästa vecka /Jannike

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar