Mer Graphic 45

Jag visade ju ett minialbum med Graphic 45 tidigare idag i bloggen. Deras kollektioner väcker allt som oftast ett oerhört stort köpbegär hos mig. Härnäst på listan över vad jag vill ha står serien Princess.

princess

Men jag tittar ju på en hel del videos på Youtube och där hittade jag denna från den stora scrapmässan Creativation.

Det är en av Graphic 45:s kollektioner som ska komma nu i vår, Bloom where you´re planted, och jag tycker det ser ut att vara en av de finaste serier de någonsin har gjort. Men denna serie är inte släppt än så det tar lite tid innan den kommer in till Pyssloteket. I väntan på den får vi hålla till godo med de mumsiga serier som finns i butiken. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar