Färg & stenciler – Tettiz favoriter

Jag ÄLSKAR färg. Jag älskar stenciler. Att skapa med färg och stenciler är något så skoj och tillfredsställande, på något vis – med några enkla verktyg så kan man göra så mycket läckert. I detta inlägg tänkte jag lista några av mina favoriter vad gäller färg och stenciler.

Färger kan man inte ha för många av och jag har många olika typer som jag använder – dynor, vattenfärger, akrylfärger osv. Här kommer topp 3 (just nu):

Altenew Watercolors

Dina Wakleys Scribble sticks

Dina Wakleys akrylfärger – heavy body (tjocka akrylfärger)
(kommer förhoppningsvis att dyka upp i butiken framöver – bearbetning av chefen pågår!!)

Tim Holtz layering stencils är mina absoluta favoriter och här kommer mina topp 3:

Schoolhouse

Dot fade

Harlequin

Det är svårt att välja ut sina favoriter när det finns så mycket roligt att skapa med – vilka är dina favoriter?

Pyssla lugnt!

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar