Snart skolstart – underbart!

…och då behövs lite anteckningsböcker såklart! Här har jag altrat, dvs. ”ändrat”/piffat till/dekorerat tre stycken skrivböcker. Under altra i webbshoppen finns några alternativ till skrivböcker att piffa till själv.

Jag har altrat mina böcker i en varsin färg – ljusblå, turkos och grön. Min bas är svart cardstock, som jag sen bygger på med mönstrat papper i min valda färg. Eftersom jag vill ha skrivboken ganska platt dekorerad så har jag fokuserat på mycket stenciler från Tim Holtz, stencil från TCW och stämplar från bland annat 49 and Market. – bland annat Pascale’s Rations, Captured Adventures och Gabi’s Loose Threads.

De snygga stickers jag använt är Tim Holtz Idea-Ology stickers – de finns i olika block och mina favoriter är de som heter Snarky stickers och Small talk stickers.

Ramar har jag ritat med en Fineliner och så har jag använt Thickersbokstäver till namnen. För att vara helt säker på att bokstäverna sitter kvar – det behöver vara extra hållbart – brukar jag limma fast Thickers och stickers med lite lim. Favoriten just nu är Lawn Fawns Glue Tube – liten och behändig, tunn pip och torkar snabbt.

På den sista boken har jag bland annat använt Tim Holtz stämplar Mini Media Marks – de finns inte i shoppen, men om du mailar Anna på anna@pyssloteket.se så kan hon säkerligen hjälpa dig.

Nu har ni än en gång fått ta del av frukterna av min kärlek till altrade skrivböcker, men visst är det väl så – man kan aldrig ha för många skrivböcker! 😀

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar