Ordningen återställd men pysselstopp

Precis som Gert Fylking vid Nobelpriset så vrålade jag ”Äntligen” igår när Anna tog sitt förnuft till fånga och kom tillbaka från sin semester. Mitt förnuft säger ju såklart att hon behöver ledighet som alla andra, men känslorna säger ”Nejje, Pysslo ska vara öppet”. Och efter tre evighetslånga veckor är nu ordningen återställd och butiken på Valhallavägen är öppen igen.

Något som inte funkar för tillfället är mitt pysslande, har legat däckad med huvudvärk till och från ganska länge så jag får sukta efter nya saker att shoppa och förhoppningsvis blir jag snart piggare och kan scrappa och skapa kort i vild förtvivlan igen. Och då villhöver jag dessa saker:apricothoney

Tiny blossoms från Primas serie Apricot honey. Hur ljuvligt är inte detta papper?

crystals

Bling bling! Vem kan motstå bra bling? Inte jag i alla fall. Dessa ljuvliga Say it in crystals från Primas serie Autumn honey blir pricken över i:et på höstens layouter.

alpha

Pink Paislee gör det igen. Supersnyggt alfabet från serien Indigo & Ivy. Alfabetsstickers är en av mina senaste obsessions och dessa puffiga guldstickers kommer snart bo hemma hos mig.

ephemera

Till samma serie finns också ett oemotståndligt kit med ephemera chipboard och acetat. Gillar speciellt det guldiga.

joy

Den som känner mig vet att jag ääälskar Graphic 45 och deras kollektioner gör mig sällan besviken. Lika bra att påbörja julkorten nu eftersom tiden går galet fort, och det gör jag med serien Joy to the world.

Vad kan du inte motstå att shoppa nu när sommaren börjar lida mot sitt slut? Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar