Matchande kalender och anteckningsbok

Dags för skol- och jobbstart för alla elever och lärare – såklart har jag altrat årets lärarkalender och matchande anteckningsbok. Allt går i gult, min favoritfärg.

På både kalender och anteckningsbok har jag börjat med svart cardstock och sen använt ett mönstrat papper från Pink Paislee (#9 i serien Whimsical).

Jag har stämplat med Versafine Onyx black och använt stämplar från 49 and Market – de är perfekta för att skapa såna lite stökiga textbakgrunder som jag älskar. För att förstärka den där stökiga bakgrunden  har jag lagt på distress ink med ink blending tool genom en stencil.

För namn/årtal har jag använt stickers och thickers i olika typsnitt och storlekar – jag gillar att blanda stort och smått och olika typsnitt. Som synes så har jag också använt Tim Holtz Idea-Ology-stickers från blocket Snarky stickers. Även om jag älskar alla de blocken från Mr Holtz, så är nog Snarky mina favoriter.

Självklart ska baksidan på både kalender och anteckningsbok få sig en liten dekoration – här på kraftfärgat/naturfärgat cardstock med ram ritad med Fineliner. Några små gula enamel dots får fullborda skapelsen. 🙂

När jag sätter ihop alla mina alster använder jag oftast både dubbelhäftande tejp och lim. Tejp till stora ytor, som t.ex. mönstrade pappret på cardstock på kalender och anteckningsbok, och lim till småsaker, t.ex. små stickersremsor och bokstäver.

Så – nu kan terminen börja! Jag är redo!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar