Teenage mutant ninja ATC

Oktober, äntligen! Nu kommer den vackra hösten och kyligare temperaturer, det börjar bli dags att ta fram alla fina vantar och mysiga halsdukar. Jag älskar hösten så här i början när det fortfarande är ganska ljust och lite lagom kallt. Med hösten kommer också ofta väldigt bra pysselväder, det är kanske ändå det allra bästa med årstiden!

Oktober till ära så har vi ju ett väldigt fritt och roligt tema att hålla oss till, min lista över idéer blev lång så det kan nog bli ett inlägg till med skapelser på temat.

Idag bjuder jag, till en början, på en serie ATC där jag inspirerats av en favoritserie från barndomen. Jag minns inte att det fanns någon film då men jag har för mig att de gjort en för inte så länge sen. Hur som helst är vi i teamet överens om att serier också gäller för temat så här kommer de pizzaälskande törtlarna!

Min favorit var ju naturligtvis Donatello som hade lila pannband men Michelangelo var ju också rätt kul vill jag minnas. Själva sköldpaddorna kommer från ett gammalt set från Paper Smooches som heter Party Posse. Jag har ritat dit pannbandet och färglagt med alkoholbaserade pennor, typ Altenew Markers men från en annan tillverkare. Vapnen har jag ritat för hand med hjälp av penna, sudd och tålamod, de är färglagda med färgpennor (Polychromos) och piffade med lite Glossy Accents för att få metallen lite mer verklig. Pizzorna var däremot enklare att göra med en cirkeldie, sax, färgpennor, liten hålpunch, rött cardstock och en vit penna.

Om du ser så är det även pizzabitar stämplade på bakgrunderna, denna kommer från Lawn Fawns set Screen Time som just nu är på rea! För att få lite ton i ton stämplade jag med VersaMark.

Det var allt för nu, håll ögonen öppna för jag har kommer dela med mig av fler skapelser under dagen 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera