24 – julpåse

Hej allihop! Julen kryper allt närmare och det uppmärksammar vi på Pyssloteket lite extra med bloggtemat Jul under november månad. Här i Dalarna har det snöat sedan i fredags och allting är vitt, vitt, vitt. Vilket gör att det inte är jättesvårt att växla om kreativiteten till jul. Så idag bjuder jag på en julpåse i lite vintage-stuk.

Som ni säkert redan har koll på så har Anna valt att ta in ett nytt stämpelmärke i butiken, svenska hänglar&Wings som gör söta figurer, svenska texter till alla tillfällen och faktiskt även lite stämplar för oss mixed media-frälsta. Som dessa granar.

Påsen är en vanlig sådan kraft, men ganska hög. Så jag valde att vika ner ganska mycket på baksidan vilket ledde till att framsidan blev nästan kvadratiskt som ett julkort.

Jag skar ut ett tåligt vitt mixed media-papper och lade på ett ganska tjockt lager av Crackle Paste. När det torkat gick jag på med tunna lager av Distress Ink i bruna kulörer för att få fram krackeleringen. Det mönstrade papperet är från Pink Paislees kollektion Horizon och är utskuret med en border-die från Lawn Fawn.

Eftersom jag var ute efter en sliten känsla valde jag att inte vara så noga när jag lade på stämpelfärgen (Distress Ink) på stämplarna. Det gav den här läckra slitna droppeffekten på granarna. De stora siffrorna är också från hänglar&Wings.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”24 – julpåse

    Kerstin

    (12 november, 2019 kl. 06:58)

    Läckert! Men var hittar jag granstämplarna? Har letat bland alla hänglar-stämplar.

Lämna ett svar