Fem julfavoriter i år

Nu är det drygt en månad kvar till jul och jag vet inte vad som hänt men jag har gjort julkort som aldrig förr! Hittills har jag hittat ett par favoriter som jag använder om och om igen. Med risk för att de kan ta slut och länkarna inte längre fungera kommer här mina 5 favoritigaste favoriter för julkortstillverkningen 2019.

Skulle någon länk sluta att fungera så är det nog så att de sålt slut, maila Anna så kan hon ta hem ett exemplar till dig. Det kan också vara påfyllning på väg redan 🙂

Little snowman agenda från Mama Elephant

Så söta, roliga och användbara! Rekommenderar varmt dies till för den som ogillar att klippa för hand. De är enkla att färglägga också!

Liten jul från hÄnglar & Wings

Årets kanske finaste god jul-stämpel, stor och fin med lite snirklar. Blir supersnygg embossad! Gillar också de tillhörande texterna, tex “med önskan om en”, så användbart och allt har så snyggt typsnitt.

God jul-die från Rox Stamps

Jag trodde inte att denna skulle bli en favorit men den blir sååå snygg utskuren i folierat papper! Eftersom orden inte sitter ihop får man mycket frihet i placeringen och kan ha orden både på höjden och längden. Perfekt typsnitt för en klassisk julkänsla.

Pixie dust sparkle cardstock från Lawn Fawn

Alltså detta papper. Om jag bara skulle få använda ett glitterpapper i resten av livet skulle jag välja detta, utan tvekan! Så jäkla snyggt och glittrigt och bara alldeles, alldeles underbart. Prova om du inte redan har gjort det, du kan bli förälskad!

Border dies från Lawn Fawn

Jag fuskade lite, jag vet. Men det finns så många olika fina kantstansar från tex Lawn Fawn att jag inte kan välja bara en. Både träden och husen är fina, passar på olika kort eller tillsammans, en distressad bakgrund och en vit border så har du ett kort! Testa att skära ut i glitterpappret ovan, speciellt Stitched tree borders. Du lär inte bli besviken!

Det kommer lite inspiration senare ikväll där jag använt en del av produkterna ovan så håll utkik!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

1 reaktion på ”Fem julfavoriter i år

    Marianne

    (19 december, 2019 kl. 11:51)

    Bra favoritval. Håller helt med!

Lämna ett svar