Crazy Christmas ATC

Eftersom jag kallar mig själv är det lite märkligt att jag faktiskt tycker det är riktigt kul att göra julkort och julrelaterat papperspyssel, eller hur? Den här månaden har jag dessutom gått lite grann utanför min comfort zone och gjort tre ATC-kort som har jultema – jag har utgått från Lawn Fawns stämpelset Winter Village:

Jag har färglagt med mina Altenew Artist Markers, ritat highlights med vit Signo-penna och så duttade jag lite Glossy Accents på några av fönstrena. Såklart åkte en Finelinerpenna fram och jag avslutade med att rita lite slarviga streck som en extra ram runt motiven. Eftersom jag färglade med alkoholbaserade pennor valde jag att stämpla med Memento – Tuxedo black – den dynan tycker jag fungerar bra ihop med mina markers och dessutom finns den som stor och liten dyna OCH refill så att du själv kan fylla på den om den börjar kännas torr.

Papper jag har använt är Neenah classic cardstock (110 lbs) och svart cardstock bakom som en ram för att få motivet att ”poppa fram” lite extra.

Nu fortsätter julkortsverkstan här hemma hos mig och jag hoppas att jag har kunnat inspirera lite till det juliga temat.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar