Tema: ”Min favoritfärg”

Idag är det inte bara första advent, det är även 1 december och dags att skifta tema. Under december kommer vi fokusera på ”Min favoritfärg”.

Här kommer vi att få se fria skapelser i DT-teamets favoritfärger. Utmaningarna med detta tema har varit olika i teamet, för vissa så har svårigheten att bestämma vilken färg som faktiskt är ens favoritfärg varit det största. För andra är favoritfärgen självklar och här har det mer varit en fråga om vad man ska skapa.

Som bekant så kan ju preferenser ändras med åren, så har det varit för mig vad gäller favoritfärg. När jag var liten så var det gul som gällde, nu är det mer turkos eller om man pratar distress-färger; Peacock feathers, som är favoriten. När jag ser över teamets lista med favoritfärger så verkar vi faktiskt täcka in hela regnbågen. Vi samlar alla inlägg om temat under etiketten ”Tema: Min favoritfärg” så ni, när månaden är slut, enkelt kan hitta igen alla tolkningar.

Vilken är din favoritfärg? Skriv i kommentarerna nedan!

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar