It’s the most wonderful time of the year – Art Journaling

Hej allihop! Här i bloggen bytte vi tema i månadsskiftet men det struntar jag i och håller hårt i novembers tema som var jul. Jag vill ha mer jul, ge mig mer jul...

Är ni som jag och är lite årsbetonade i era art journals? Jag blir inspirerad av vad som händer i mitt liv just nu samt alla säsongsbetonade produkter som släpps såklart. Detta uppslag gjorde jag i mina lilla faktabok från myrorna. Jag har haft på ett tunt lager vitt gesso över alltihop då jag ville ha en känsla av snö. Jag har även använt mig av crackle paste, men bara fläckvis.

När alla medium torkat tog jag fram ett par scribble sticks (Evergreen och Olive) samt vatten och smooshade lite färg över krackeleringen för att få den att synas lite bättre. Efter det skapade jag ett diagonalt mönster med en gammal stencil (Old school numbers från Dylusions) och akrylfärg (ropa högt så Anna hör er så kanske Dina Wakleys akrylfärger kommer in till Pyssloteket) samt en av Tim Holtzs snöflingestämplar (Mini swirly snowflakes från Stampers Anonymous) uppstämplad med Distress Oxide (Crushed Olive).

Flickan är såklart en av Tim Holtzs Paperdolls, Ni hittar henne i årets julupplaga. Hon har fått ett par transparanta fjärilsvingar, även dessa är Tim Holtz. Förutom vingarna har hon fått en bakgrund av christmas ephemera (Japp, Tim Holtz), tissue paper och sytråd.

Resten av sidan är ju också från Tim Holtz, idea-ology. I år har de släppt två olika ephemera packs till jul, en vanlig som bara heter Christmas och en som heter Christmas Snippets. Innehållet är nästan identiskt förutom storleken där snippets är betydligt mindre. Jag har använt ephemera från båda förpackningarna på detta uppslag.

Då ska jag återgå till decembers bloggtema och klura lite på vad jag egentligen har för favoritfärg.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar