Forever together

Idag visar jag ett alster där det är premiär för mig att använda skiss att inspireras av. Jag har tidigare bara använt skisser till layouter men tyckte det kunde vara kul att utmana mig lite med DT-kollega Tettiz finfina skisser!

 

Slutresultatet blev den övre skissen men när jag började mitt skapande hade jag den undre i tankarna…så kan det gå ibland.

Jag har jobbat i min älskade Dina Wakely mediajournal, gick bananas på bakgrunden med glimmervattenfärger ur egen gömma (Finns finfina från Altenew här, man kan inte ha för mycket glimmer och glitter) och distressrefiller i olika blå nyanser, bla fades jeans, tumbled glass och seedless preserves.

Själva motivet gjorde jag under förra månadens stenciltema med gel press men fixade till en himmel med MTFs molnskaparstencil och olika nyanser med Distress Oxides. Jag fixade även till en liten kulle för paret att stå på med en annan av MTFs stenciler. Vattendropparna gjorde jag med Nuvo Drops. Morning Dew. Stickerserna kommer från gömmorna men det finns massor här.

Visa gärna det du skapar inspirerad av Tettiz skisser under hashtag #pyssloskissen så får vi andra inspireras!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar