If you need a friend – Art Journal

Hej allihop! Jag upptäckte idag att jag saknar mitt pysselbord. Inte för det fysiskt inte har funnits där utan det är mer jag som hållt mig borta. Har ni också sådana perioder där det bara tar stopp och inget kreativt kommer ut? Idag tvingade jag mig själv att sätta mig och då fick jag denna känsla av saknad.

I flera veckor har detta projekt legat på mitt pysselbord halvfärdigt. Men idag släppte det och sidan känns klar. Jag har utgått från Tettiz skiss, ni vet februari-temat här på Pyssloteket .

Jag har skapat i Dina Wakley Media White Journal. Jag grundade lite slarvigt med gesso och crackle paste. Ovanpå det har jag blendat ut Distress Oxide över två av maskerna i DWMs Funky Silhouettes.

Jag förstärkte sedan konturerna av figurerna med en Stabilo-penna i svart. Det var nog här jag fastnade. Det blev sådan kontrast med det ljusa rosa och det kraftiga svarta strecket. Så lösningen blev massor av olika streck i ett helt virrvarr runt mina figurer.

För att fånga upp skissen lite mer valde jag att använda Tim Holtzs Big Snarky stickers. Jag tycker verkligen att de är helt underbara till art journaling. Sedan behövdes bara lite stänk av svart akrylfärg så blev sidan komplett.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”If you need a friend – Art Journal

Lämna ett svar