Beröm och komplimanger

Jag tycker ju att om någon härmas – t.ex. liftar eller case:ar något du gjort, så är det den bästa komplimang du kan få! Det är extra skoj att vi som tema under mars att inspireras av våra DT-kollegor och den jag har valt att börja ”härma” är Therese och ett kort som kommer från ett inlägg från förra året.

Så här ser Thereses kort ut:

…och så här blev mitt kort:

Kortet blev ju nästan helt identiskt – en case (Copy And Steal Everything), men några skillnader finns i alla fall:

  • Therese har kraft cardstock som bakgrund, jag använder Neenah cardstock
  • Therese har färglagt med (blyerts)färgpennor, jag har använt markers (Altenew Artist markers)
  • Therese har använt en annan textstämpel och stämplat till höger, jag till vänster på kortet
  • Therese har stänkt färg som finishing touch, medan jag har använt enamel accents/enamel dots

Stämpelsetet vi båda har använt är Mama Elephant – Wild Meadow och jag har stämplat med Memento Tuxedo black.

Så – lika men ändå olika – tack Therese för inspirationen!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Beröm och komplimanger

Lämna ett svar