Döm mig inte allt för hårt

Jag har haft min tripod i ett par år, med tanken att jag lite enkelt skulle kunna göra små videos. Hur många gånger tror ni jag har gjort det? Alla som gissar noll gånger har rätt. Men nu tänkte jag att det fick vara någon måtta. Jag måste ju testa i alla fall. Så idag får ni en flip through på en fabric journal som jag har gjort. Och var lite, lite snälla. Tänk på att ni är min testpublik och det är ovant att prata när man filmar, hahaha. Under videon har jag listat några av de produkter jag använt med länkar till shoppen. Var kreativa, blanda det du har hemma i dina gömmor med nya fina ephemera packs, paper dolls och annat kul. Och tänk på att alla köp du gör nu hjälper till att stötta Pysslo under en svår tid.

Här hittar du dekorationer från Tim Holtz. Fabric journal verkar vara slut för tillfället, men håll ut, den kommer förhoppningsvis snart in igen. Det går självklart att göra en liten art journal i samma stil av papper. I videon pratar jag om collage medium. Det går precis lika bra med matte medium att limma fast sina saker med. Det är bara på ytan jag har använt vintage collage medium, som lim använder jag alltid matte medium. För att färga in bandet använde jag distress i färgen vintage photo. Min favorit av de bruna färgerna.

Ta hand om er själva och varandra där ute, pyssla lugnt och ha det gott. /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

1 reaktion på ”Döm mig inte allt för hårt

    Marianne

    (13 april, 2020 kl. 10:08)

    Underbar liten fabric journal Hanna. Älskar att katten Gollum ville vara med på ett hörn 😉

Lämna ett svar