Färgbomb

Under den här våren har jag haft två kurser i art journaling inbokade och jag ÄLSKAR verkligen att kunna inspirera och visa hur jag gör när jag fyller mina art journals med färgkladd. Passande nog har jag ett uppslag att visa er idag – ett med MYCKET färg!

De gula prickarna är stämplade med suddet på min Pyssloteketpenna och Dina Wakleys akrylfärgCheddar. Jag har även använt färgerna Turquoise och Marine på uppslaget.
Texterna kommer från Tim Holtz underbara stickersblock Small talk Snarky Stickers.
Jag använder ofta en vattenpensel för att späda ut färgen på vissa ställen – då kan jag lyckas få en vattenfärgseffekt som jag tycker är så himla läcker.

Texterna som syns över uppslaget är Dina Wakleys Collage words på tissue paper, som silkespapper ungefär. Du river eller klipper ut de ord/fraser du vill ha och sätter fast dem på din bakgrund med t.ex. decoupagelim eller någon form av multimedium, t.ex. Primas Soft matte gel och sen kan du måla och rita ovanpå hur mycket eller lite du vill.

Jag har också sprayat och stänkt på bakgrunden med ett par Distress Oxide sprays – jag som inte har använt så mycket sprayer de senaste åren har fallit pladask för Oxiderna! Här har jag använt Seedless Preserves och Mermaid Lagoon.

Som på de flesta sidor i mina art journals så har jag använt Poscapennor – de är perfekta just när man använder akrylfärg, som ju är en färg som kan bli lite plastig på ytan, för de fäster fint på det flesta underlag.

Så önskar jag er alla en fortsatt färgglad helg!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar