Kreativitet- en bra smitta

I dessa tider vill vi Pysslotekets designteam smitta er med något positivt: kreativitet. Det är full fart i Pysslotekets facebookgrupp med både cyber crop och livesändningar. Jag pysslar mest i någon av alla mina art journals från Dylusions just nu och idag bjuder jag på ett uppslag:

creativity

Jag har använt ett stämpelset från Art by Marlene. Det finns inte i lager just nu i butiken men fram till klockan 15:00 onsdagen den 22 april kan du lägga en förbeställning på detta set. Då ska du mejla till anna@pyssloteket.se och tala om att du vill köpa stämpelsetet Stampbm51 från Art by Marlene för Studio Light. Bakgrunden är gjord med akrylfärger och stenciler. Jag har stämplat med Archival ink jet black och texten är skriven med Uni-ball Uni pin fine liner 0,6.

Pyssla lugnt och ta hand om varandra. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar