Testkörning av onlinekurs

Det är underliga tider vi lever i just nu, med social distansering, vilket gjort att jag har fått lägga om mina kurser till onlinekurser. Inför mitt första kurstillfälle gjorde jag en testkörning med många av mina kära DT-kollegor som elever. Det var ett toppenkul tillfälle att ”ses”, eftersom vi bor i lite olika delar av landet, och dessutom fick vi pyssla tillsammans. Det här är uppslaget som jag gjorde då:

När jag gör saker i min art journal grundar jag alltid med Dina Wakley’s vita media tape i skarven/uppslaget och ibland använder jag också mönstrad washitape på bakgrunden innan jag grundar med vit gesso. Gesson gör så att färgen jag målar med inte sugs upp av pappret, utan jag har möjlighet att som här spraya på vatten och låta färgen rinna över sidan. Innan jag lade på färg använde jag stenciler och modeling paste – de två stenciler jag använt är Tim Holtz layering stamps och heter School House och Bubble. Jag har använt Scribble sticks och min Distress sprayer. För att få färgen att rinna som jag vill hjälper jag till med en pensel. Jag har stämplat med stämplar från två olika Dina Wakley-set; Scribbly birds och Scribbly birds in flight.

Om något inte finns i webbshoppen så går det bra att maila Anna på anna@pyssloteket och specialbeställa. Det gäller såklart för alla produkter som är tillfälligt slut i shoppen.

Den handskrivna texten är skriven med Fineliner och titeln är delvis stämplad med Alfabet från hÄnglar & Wings och Archival Ink. Till finishing touches har jag också använt mig av vit Poscapenna och lite svart akrylfärg utblandat med vatten och stänkt på delar av sidorna.

Jag planerar som bäst fler onlinekurser, så om du är nyfiken på dessa – håll utkik i shoppen så kanske det dyker upp inom en nära framtid. 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

3 reaktioner på ”Testkörning av onlinekurs

  Linda landby

  (3 maj, 2020 kl. 19:30)

  Wow vad snyggt o ”onlinekurs” smakar väldigt gott i min mun ??

  Marianne

  (4 maj, 2020 kl. 09:37)

  Så himla snyggt. Blir så sugen på att testa mera nu!!

  Nilla

  (4 maj, 2020 kl. 12:59)

  Jättehäftigt! Är det en ”riktig” bok med text som du använt, med tanke på bakgrundstexten?

Lämna ett svar