Ännu mer art journaling

Som ni kanske har märkt så har jag snöat in totalt på art journaling. Det ger mig ro i själen. För ett tag sedan videopysslade jag tillsammans med ett par dt-kollegor och då skapade jag detta uppslag.

pplen

Just nu är det mycket färg som gäller för min del. De fina äpplena kommer från ett stämpelset av Tim Holtz som heter Schoolhouse blueprint. Orden apple och tree är stämplade med alfabetsstämplarna Worn text från Tim Holtz som jag tjatar om hela tiden. Det har gett mig många spk: stämplingar per krona. Tim Holtz stämplar går att beställa om man mailar anna@pyssloteket.se. Det finns ju så otroligt många stämpelset under hans märke så det går inte att ha allt i lager. En av alla braiga saker med Pyssloteket är just att det går att göra förbeställningar på varor man vill ha. Det går alltid att maila Anna och fråga om man undrar ifall det är något hon kan ta hem.

Jag har använt Dylusions ink spray till bakgrunden, inkat kanterna med distress i färgerna vintage photo och black soot, ritat med vit penna genom en stencil och gjort den svarta ”ramen” med en uni pin fineliner. Om du inte testat art journaling så hoppas jag att du ska vilja testa. Det är sååå kul.

Ha det gott och ta hand om varandra. /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

1 reaktion på ”Ännu mer art journaling

    Inga

    (7 maj, 2020 kl. 06:26)

    Ja, det verkar som många behöver lite mer färg i tillvaron, även jag börjat känna för att testa detta med AJ. Det är bara problemet att skaffa hem mtrl, det blir jag väl inte klar med innan det dyker upp nåt nytt kul att testa, brukar vara så,*ler*.Ha en bra dag// Inga

Lämna ett svar