Målarglädje

Youtube. Denna enorma inspirationskälla med såååå mycket att titta på. Följande alster har jag blivit inspirerad att göra när jag har tittat på en youtubekanal som heter CrèationsCeeCee – jag vågade sätta akvarellpenseln till pappret utan att ha en plan eller en stämpel att förlita mig på. Det var otroligt kul och lärorikt!

Jag har målat på akvarellpapper med akvarellfärger – både vanliga och metallics (Altenew 36 pan set watercolors och Kuretake – Gansai Tambi – Starry colors). När färgen torkat använde jag Uni-balls Fineliners i olika tjocklekar för att rita här och var. Som ni ser blev det väldigt mycket trädliknande saker.

Jag har funderingar på att rama in dessa och sätta upp på väggen – då förstår ni att jag faktiskt är ganska nöjd med mina skapelser! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Målarglädje

    Inga

    (18 maj, 2020 kl. 05:30)

    Ja, det ska du absolut sätta upp på väggen,!!

Lämna ett svar