ATC!

Jag blev så himla sugen att göra några ATC-kort igen efter att Tettiz visat några! Jag valde en lite murrigare färgskala den här gången och har använt en mängd olika produkter.

Som grund har jag använt kartong från ett flingpaket. Jag målade med vit gesso och limmade sedan fast lite tissuepaper från Timpans Typeset med decopagelim/modge podge.
Efter det torkat använde jag mig av ett par olika stenciler från Tim Holtz och modeling paste. Detta för att få lite struktur och liv. På min modeling paste strödde jag ut lite art stones från prima och tryckte till försiktigt så de skulle stanna kvar.

Jag satte dit små bitar av Timpans fabric tape. Otroligt starkt klister i dessa! Kan rekommenderas! Kanten gick lätt att fransa till lite med en nagel också.
Jag sprayade lite Distress Oxide – Vintage Photo över hela och duttade snabbt bort en del med hushållspapper så grunden blev lite fläckig.

Jag sprayade sedan lite Distress Oxide Picked Raspberry på mitt craft sheet och doppade korten i det. Som ni ser kommer man få mer färg på de områden som är upphöjda.


Jag stämplade lite slumpmässigt med en stämpel med bokstäver, tror det är en gammal stämpel från KaiserCraft.

Som avslutning satte jag dit klisterlappar med texter från Timpan. TH93583 heter dessa!

Jag var inte riktigt klar kände jag ändå utan strödde ut lite embossingpulver från Stampendous. Det här heter Shabby White embossing enamel och har en blandning av fint pulver, stora chunky bitar och glitter. Bäst är att värma det underifrån då det annars har en tendens att blåsa iväg!

 

Missa för allt i världen inte att gå med i vår Facebookgrupp där det händer mer nu än någonsin tidigare! Från och med idag kommer de dyka upp en massa live videos under helgen! Jag ser särskilt fram emot Craft Battle ikväll 20,30 mellan Tettiz och Pyzzlot! Missa inte!

Det kommer också dyka upp möjlighet till förbeställning igen, dels från Annas stora USA-leverantör men även från WOW! som tillverkar bland annat embossingpulver!
Planerar du att besöka butiken så kolla in aktuella öppettider först! Uppdaterade tider hittar du alltid längst ner på
www.pyssloteket.se

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar