Ännu mer art journaling

Den här gången har jag gjort en layout i min stora art journal från Dylusions.

katter

Art journaling verkar riktigt populärt just nu. Alla art journals är slut i butiken men i går gjorde Anna en stor beställning så förhoppningsvis kommer det påfyllning snart, tillsammans med MASSOR av andra saker.

Bakgrunden är gjord med Dylusions akrylfärg i färgerna Pure sunshine och Squeezed orange. Jag har använt stenciler för att få lite liv i bakgrunden.

De ljuvliga katterna kommer också från Dylusions, setet heter Puddy cat och går att beställa genom att man mailar till anna@pyssloteket.se. Jag föll pladask för stämplarna när de kom, jag vill ju ha allt som har med katter att göra, och texten är sååå bra.

Jag har färglagt kissemissarna med Dylusions ink spray som jag har i Tim Holtz water brushes. Det går naturligtvis också bra att dutta ut några droppar färg på en palett eller liknande och färglägga med en vanlig pensel.

Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

2 reaktioner på ”Ännu mer art journaling

  Rumsuthyrning rum husum

  (30 maj, 2020 kl. 21:29)

  Så himla fint Hanna, alltså kanske en dum fråga men hur har du lyckats måla katterna så fint med sprayer? Elr har du limmat dit dom i efterhand? Vad har du i så fall använt för papper o stämplat på? Verkligen superfint ❤

  nannapanna77

  (2 juni, 2020 kl. 12:11)

  Hej! Tack snälla, och förlåt för att jag inte svarat tidigare. Jag missade din kommentar. Jag river ut sidor ur min stora creative journal från Dylusions och stämplar på dem. Jag färglägger med Dylusions ink spray som jag har i Tim Holtz water brushes. Om man inte har sådana kan man droppa ut lite ink spray på en palett eller liknande och måla med en vanlig pensel. Ha det gott! /Hanna

Lämna ett svar