Livesändningar och art journaling

Hallå i sommarvärmen!

Som ni kanske märkt så sjuder Pysslotekets Facebookgrupp av aktivitet nu. Både medlemmar ur gruppen och designteamet visar upp sina alster och sina ”haul” (vad de shoppat på Pyssloteket) och sen alla dessa livesändningar där designteamet visar upp hur de scrappar en layout, gör ett kort eller en sida i en art journal. Det är otroligt roligt att vara en del av denna grupp, denna community, och om du inte redan är medlem i Pysslotekets Facebookgrupp, så rekommenderar jag dig verkligen att bli det för att ta del av allt skoj som händer där! 😀

Jag har ju haft ett antal lives till dags dato, och ikväll kommer jag att ha ännu en då jag visar hur jag gör en sida i en art journal.

I dagens blogginlägg kommer jag visa upp ett uppslag i en art journal som jag gjort under en tidigare livesändning och om du vill se hur jag skapat det kan du se det i Facebookgruppen – följ den här länken. (Tänk på att du måste vara medlem i gruppen – alla är välkomna!)

Materiallista:

Dina Wakley Media tape
Prima Marketing Art basics Soft matte gel
Ranger Heat tool
Penslar
Prima Marketing Clear gesso
Prima Marketing Modeling paste
Tim Holtz Layering stencils (Screwed, Dashes)
Dina Wakley Media Scribble sticks, set 2
Distress ink re-inkers (Mermaid Lagoon, Picked Raspberry)
Ranger Tim Holtz Distress sprayer
White gesso
Tim Holtz – Stampers Anonymous – Faded Type
Altenew – Incredible
Archival Ink – Jet black
Neenah cardstock – Solar white (110lbs) 
Lawn Fawn glue tube
Poscapennor och Fineliners
Mini Distress ink pad (Hickory smoke)
Mini Distress ink storage tin
Mini Ink blending tool
Tim Holtz Small talk – Occasions

Ikväll kommer jag som sagt att köra en livesändning då jag inviger min nya, fina Dina Wakley MEdia Journal – Blue Edition – jag hoppas att du vill vara med och titta och snickesnacka lite! 😀 Jag startar ca kl. 20 och du finner Pysslotekets Facebooksida här. Är du inte medlem – gå in och ansök om att få vara med så kanske jag eller någon annan i teamet hinner släppa in dig innan livesändningen börjar. 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

2 reaktioner på ”Livesändningar och art journaling

  Ingela Boström

  (19 juni, 2020 kl. 10:50)

  Underbart uppslag!!! Vad är det för stämplar du har använt till blommorna?

   Tettiz

   (21 juni, 2020 kl. 14:29)

   Tack så mycket!

   Stämplarna är ett set från Altenew som heter Incredible – och visst ÄR de underbara?! 😀

   / Jeanette – Tettiz

Lämna ett svar