Sommarkänsla

Jag ville skapa ett uppslag i min art journal som riktigt skulle skrika sommar. Så jag bläddrade igenom mina die cut-block från Art by Marlene och valde en himla massa blommor och flickan med glasögon och blomsterkrans. Blocken finns inte i butiken men det går i vanlig ordning att maila Anna, anna@pyssloteket.se, så tar hon hem dem till dig.

IMG_2548

Bakgrunden är gjord med Dylusions paint och stenciler. Jag doodlade runt kanten med en Uni-ball Uni pin fineliner och ritade även runt mönstret från stencilen. Sedan kommer det mysiga, att sitta och placera blommorna som jag vill ha dem och skapa en  sommaräng.

IMG_2547

När allt var på plats ritade jag runt konturerna och sedan var layouten färdig. Den här typen av layout går snabbt att göra eftersom motiven redan är färglagda. Perfekt om man inte har så mycket tid men ändå vill vara kreativ.

Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar