Gör din egen mini art journal

 

Idag blir det en video där jag gör en mini art journal. Man behöver självklart inte göra efter de mått jag gör. Bara fantasin sätter gränser. Jag gillar ju att göra egna böcker och minialbum och ibland kan en färdig bok kännas lite överväldigande.

Med den här varianten väljer du själv format och antal sidor och kanske till och med gör en art journal på ett särskilt tema. Jag har använt sidor ur en av alla mina creative journals från Dylusions. Håll ut, förhoppningsvis kommer de snart in i lager igen. Jag har också använt Dylusions paint och stenciler. Den hörnrundare som Pyssloteket har hittar du här.

En bra skärmaskin är enligt mig ett måste och Fiskars Surecut Plus är en riktig trotjänare. Sedan sägs det ju att storleken inte har någon betydelse, men jag vill nog ändå mena att jag gillar en rejäl scoring board. Men det finns även en mindre variant här för den som så önskar. Vill du beställa något annat kul så maila anna@pyssloteket.se med länk till produkten så får du prisuppgift. Tänk på att coronapandemin påverkar i stort sett alla branscher så lagerstatus och leveranstider är väldigt annorlunda just nu. Hoppas du får en trevlig tittning. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar