Art journaling med Lawn Fawn

När jag använder stämplar från Lawn Fawn är det oftast för att göra kort. Men nu när jag gjort en egen liten art journal tänkte jag att jag vill ha lite art journal-layouter med ”kort-stämplar”. I förra veckan frågade jag på Instagram om jag skulle använda stämplar från Lawn Fawns set Really high five eller Mama Elephants set Little cat agenda. Valet blev Lawn Fawn. Jag fuskade lite och använde även några stämplar från setet Dandy day eftersom mössen passade in så bra.

blogg1

Jag har använt distress oxide spray och efter det sprayat vatten på en stencil som jag tryckt mot mitt cardstock. Jag stänkte även lite vatten direkt på sidan.

blogg2

Jag stämplade lite med ett par clearstamps  för att få lite liv i bakgrunden.

blogg3

Sedan var det dags att placera ut alla små söta djur. Jag ville få till känslan av en riktigt härlig sommardag. Om man inte gillar att klippa så finns det matchande dies till båda stämpelseten, men jag plockar gärna fram min Haberdashery-sax från Tim Holtz. Den är riktigt vass. Doodlade en ram runt layouten och ritade lite högdagrar på ballongerna med vit penna.

Det kommer bli fler små layouter med stämplar från Lawn Fawn, Mama Elephant och My favorite things. Ha det gott! /Hanna

 

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar