You got this.

Peppingen fortsätter, lite roligt hur uppslag man gjorde i april kan peppa en i juli! Jag har ju valt att hoppa av karusellen/ekorrhjulet med fast jobb nu ett tag och timvikariera istället och det är inte helt fritt från känslostormar vill jag lova… men…this too shall pass… 🙂

Jag har föresatt mig att slutföra några av mina påbörjade artjournals, de är några stycken…. En är faktiskt färdig så den kommer det ev en liten film om framöver när jag fått mitt nya pysselrum klart…kamerastativ är inköpt.

Dagens uppslag är ett exempel på mina försök att slutföra artjournals, det kommer flera framöver. 🙂

Den underbara stjärnan jag ska sikta mot i livet nu är en stencil ur gömmorna embossad med WoW embossingpulver Midas Touch. Hur underbar den är i verkligheten är svårt att fånga med kameran. Jag strödde iallafall pulvret direkt på modeling paste som jag applicerat genom stencilen.

Uppslagets ursprung är det lilasvarta hålet till vänster. Ingen aning om hur jag gjorde det men det lutar åt överbliven bruschos, ett vattenbaserat pulver liknande shimmer powders men utan shimmer som jag för länge sedan bad Anna ta hem till mig.

Sedan byggde jag vidare med modelingpaste och en tegelstencil, innan jag gjorde det tog jag silkespapper från Timpan och notpapper som jag fäste lite överallt på uppslaget med multimedium matte. Jag greppade nog det mesta som låg överblivet på pysselbordet haha 🙂 Dansösen är utskriven från nätet till tidigare projekt. Paperdolls från Tim Holtz skulle passa utmärkt till ett sånt här projekt. De ligger nu härhemma och väntar på att användas på kommande uppslag nu.

Färgsatte det hela med Nuvo Shimmer Powder Meteorite Shower. Jag puffade ut lite pulver i taget i en palettkopp och plockade upp det med vattenfylld pensel och målade. Med olika mycket vatten fick jag till skiftningar i färg. Det här pulvret  är nog min favorit bland shimmer powders för det har fler överraskande pigment i sig förutom det svartblåa.

I dessa semester och -coronatider kan det vara lite utplockat i butiken pga av leveransstrul men maila Anna på anna@pyssloteket om det är något du saknar så tar hon hem det med sin nästa beställning när hon är tillbaka efter semestern. (Jag ser tex att det inte finns modeling paste hemma nu när jag skriver…)

 

Det var allt för mig den här gången! Stay safe, vi ses om ett par veckor igen med ett annat AJ-uppslag.

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar