Forecast for today – Art Journal

Hej allihop! Då var det plötsligt höst på riktigt. Träden skiftar i härliga gula, orangea och röda nyanser och om bara ett par dagar byter vi månad och välkomnar oktober.

Men vi håller oss kvar i september ett litet tag till och Babsans fina månadsskiss.

Min tanke var att använda denna som inspiration till ett uppslag i en av mina Art Journals. Vilket jag också gjorde. Men som vanligt har jag så himla svårt att begränsa mig till en skiss när jag skapar så likheten mellan skiss och uppslag är ju inte direkt slående.

Jag har skapat i min Dina Wakley Media White Journal. Uppslaget är preppat med Dina Wakleys Media Tape i skarven samt ett lager heavy gesso. De tre cirklarna med färg (Gloss spray) ska symbolisera kaktusarna på skissen. Sedan hade jag lite svårt att hålla det så rent som skissen så jag stämplade en diagonal med en stämpel från Tim Holtz Faded Type. Sedan förstärkte jag diagonalen med rivna boksidor.

Sedan ville jag ändå sätta något i fokus så det fick bli denna underbara groda från KatzelKraft. Texten är en sticker från Tim Holtz.

Ja. En lite annorlunda skisstolkning blev det från mig idag. Nu ser jag fram emot oktober där Tettiz står för moodboard och skiss. Spännande, inte sant.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Forecast for today – Art Journal

Lämna ett svar